Over EANwinkel.nl

EANwinkel.nl is een onafhankelijke website dat product informatie verzamelt van verschillende online aanbieders met als centraal punt de EAN barcodes. Door middel van de online EAN barcode scanner (info) is het voor de gebruiker eenvoudig producten te vinden door de barcode van een product te scannen. Ook zonder camera kan er eenvoudig gezocht worden op EAN barcodes door middel van de zoek functie op de homepagina.

Orders

EANwinkel.nl verwijst naar webshops waar de producten verkocht worden. Eanwinkel.nl levert zelf geen producten en verwerkt ook geen betalingen. EANwinkel.nl ontvangt geen informatie over wie welke bestellingen gemaakt. EANwinkel.nl heeft geen lever contracten met de aanbieders en kan geen garanties geven over de voorraad en de prijzen.
Voor vragen betreft orderstatus, levering en retouren dient u bij de partij te zijn waarbij u de bestelling heeft geplaatst.

Prijzen

EANwinkel.nl heeft geen voorkeur voor bepaalde aanbieders. De goedkoopste aanbieder staat altijd bovenaan. EANwinkel.nl doet zijn uiterste best om alle prijzen op de website minimaal elke dag te updaten. Het kan zijn dat een prijs of aanbieding anders is dan dat het op EANwinkel.nl vermeld is. Dit zal maximaal 24 uur kunnen duren. Daarna zal de prijs automatisch worden aangepast.

Contact

Vragen, opmerkingen? Stuur een e-mail naar .